Oficjalny sklep producenta Gozdawa

Gozdawa Porter & Kvass to szczep drożdży stosowany do piw górnej fermentacji, zwłaszcza do piw ciemniejszych i mocniejszych (np. Portery, Kwas). Fermentacja jest zwykle wolniejsza przy dobrej flokulacji. Temperatura brzeczki: 16°C-32°C, optymalna: 22°C-26°C.

7 PLN

Porter & Kvass (POKV)

Dodatkowe informacje o produkcie

 

W tej sekcji warto umieścić istotne informacje, takie jak skład/materiał, instrukcje konserwacji/użytkowania, wymiary i waga, kraj pochodzenia, warunki gwarancji, zalecenia dotyczące montażu/montażu, informacje o bezpieczeństwie, zgodność z normami/standardami, dane techniczne oraz ewentualne certyfikaty lub nagrody. Dzięki tym danym klienci otrzymują kompletny obraz produktu, co ułatwia im podjęcie decyzji zakupowej i buduje zaufanie do marki.

FestWeb.pl

Formy płatności