Oficjalny sklep producenta Gozdawa

Gozdawa Bavarian Wheat 11 to niemiecki szczep drożdży stosowany do piw górnej fermentacji, dedykowany do piw pszenicznych. Niska flokulacja i sedymentacja. Temperatura brzeczki: 20°C-32°C, optymalna temperatura brzeczki: 20°C-26°C. Aby uzyskać typowe cechy piwa pszenicznego w warunkach domowych, fermentacja powinna przebiegać w górnym zakresie skali temperatur. W temperaturze powyżej 24°C rozwija aromaty bananowe i estrowe.

7 PLN

Bavarian Wheat 11 10g

Dodatkowe informacje o produkcie

 

W tej sekcji warto umieścić istotne informacje, takie jak skład/materiał, instrukcje konserwacji/użytkowania, wymiary i waga, kraj pochodzenia, warunki gwarancji, zalecenia dotyczące montażu/montażu, informacje o bezpieczeństwie, zgodność z normami/standardami, dane techniczne oraz ewentualne certyfikaty lub nagrody. Dzięki tym danym klienci otrzymują kompletny obraz produktu, co ułatwia im podjęcie decyzji zakupowej i buduje zaufanie do marki.

FestWeb.pl

Formy płatności